Bodyweight workout

Heiii <3
Noe av det beste med ferie, er tid og overskudd til trening. Jeg trener når Noah sover på dagen, eller hvis noen andre passer han. Nå er det jo rimelig varmt her på dagtid, men ute i skyggen går greit, eller tidlig på morgenen. Løping orker jeg ikke tanken på, men styrke er SÅ deilig. Jeg har lagt bort SWEAT-appen for nå. Synes den blir litt for intens meg mye hopp og sprett med magen, så nå gjør jeg litt «roligere» økter i stedet. Hjemme har jeg tatt opp treningsplanen jeg brukte under sist graviditet. Kan poste de øktene samlet her i neste innlegg. Mens her i Portugal har jeg ikke mye utstyr, så da kjører jeg litt «ferietrening». Jeg trenger strengt tatt ikke særlig vekter akkurat nå. Det er tungt nok bare med magen, og varmen. Her kommer økta jeg gjorde for noen dager siden…


One of the best things with vacation is time and energy for training. I train when Noah sleeps during the day, or if someone else is looking after him. Now it´s really hot here during the day, but out in the shade is ok, or early in the morning. I can’t bear the thought of running, but strength training feels SO good. I’ve put the SWEAT app away for now. I think it gets a little too intense, and too much jumping and bouncing now with the belly, so now I do a little «calmer» sessions instead. At home, I have taken up the workout plan I used during my last pregnancy. Can post those them all together here in the next post. While here in Portugal I do not have much equipment, so then I do a little «holiday training» in stead. Also, I don´t need much weights right now. It´s heavy enough with the stomach, and the heat. Here is the session I did a few days ago… 


Kjører supersett; to og to øvelser rett etter hverandre med en kort pause mellom. 10-20 reps x 3 sett / I did super sets; two and two exercises, with a short break in between. 10-20 reps of each.

A1 Knebøy 20 reps / squats  20 reps
A2 Hip-thrust (på ball/benk/gulv) 20 reps / Hip-Thrust (on ball/bench/floor) 20 reps

B1 Bulgarske splittbøy 10 reps / Bulgarian split squat 10 reps
B2 Push-ups 10 reps

C1 Jump Squats  15 reps
C2 Triceps dips  12 reps

D1 Step-ups på stol/benk 20 reps (eller mer) til sammen / Step-ups på chair/bench 20 reps (or more) all together


Også kan jeg tipse om at Inger Houghton, «Ingerindubai» på instagram kjører live gravid-treninger nå (som også ikke-gravide kan joine så klart!). Hver onsdag, man melder seg på ved å betale 50kr med vipps, så kan du enten joine økta live, eller få den på mail og gjøre den senere og så mange ganger du vil ila. en uke. Jeg rakk ikke være med nå på onsdag, men har fått økta på mail, så skal gjøre den når det passer, og kommer sikkert til å benytte meg av dette tilbudet flere ganger. Det passer jo perfekt nå, og få servert nye øgravidøkter som kan gjøres hjemme uten utstyr, MED en trener for litt ekstra motivasjon 😉 

Also going to train online live workouts with Inger Houghton «Ingerindubai» on Instagram. But not sure if it´s on english… 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *