Pregnant training – my workout plan

Hei på dere <3 Som jeg skrev i går så har jeg funnet frem treningsplanen jeg brukte sist jeg var gravid. Den fikk jeg satt opp av min venninne og personlig trener Adele Tårnes. Jeg filmet alle øktene også, så poster alle samlet her, for den som trenger litt ny inspo til gravidtrening. Og ja, ikke-gravide kan selvfølgelig trene disse også! Jeg trente ofte sammen med ei venninne, da kjørte hun akkurat samme øvelsene som meg, men noen øvelser med litt tyngre vekter.

Jeg gjør alle øktene en gang med 10 reps x 3 sett, også neste uke (eller når jeg begynner på økt 1 igjen) gjør jeg 15 reps x 3 sett, også 20-30 reps x 2 sett.

Hey <3 As I wrote yesterday, I´ve found the workout plan I used last time I was pregnant. I had it set up by my friend and personal trainer Adele Tårnes. I filmed all the sessions as well, so I post them all together here, for those who need a little new inspo for pregnancy training. And yes, non-pregnant can of course train them too! I often trained with a friend, then she did exactly the same exercises as me, but some with slightly heavier weights. (It´s in Norwegian but you see the exercises).

First I do all the workouts one time with 10 reps x 3 sets, then next week (or when I start on the first one again) I do 15 reps x 2-3 sets, and then 20-30 reps x 2 sets.

Økt 1 HER

Økt 2 HER

Økt 3 HER

4 kommentarer

 1. Hei, er det vanlig å merke noen symptomer som blandt annet irritasjon osv hvis man er i startfasen av å ha kuttet ut raffinert sukker fra kostholdet, og ikke spiser melk eller gluten og antiflammatorisk?

  1. Maren Aasen

   Hei 🙂 Vet ikke om det er typiske symptomer nei, det er vel bare individuelt i så fall. Å endre vaner er jo utfordrende mentalt 🙂 Hang in there!

 2. Hei? lurer veldig på dette med kollagen. Det er jo virkelig blitt populært for tiden. Jeg har prøvd kollagen pulveret fra iherb, men syntes det er vanskelig å få i seg det daglig. Lurer på om du vil si om det er noe forskjell på å ta kollagen i kapsler fremfor pulver?

  ????

  1. Maren Aasen

   Hei! 🙂 Det er jo mange forskjellige merker, jeg kjenner ikke til alle. Det er ikke nødvendigvis forskjell på om det er i kapsel eller pulver, men hvilken type kollagen det er kan være forskjellig (type 1, 2, 3…) og om det evt. er rent kollagen eller noe annet tilsatt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *