Pregnancy update week 16 and 20

Hei på deg <3 Her kommer endelig en gravidupdate! Det tok sin tid, og det fordi jeg ville gjøre det med video, og da tok det plutselig litt lengre tid før jeg fikk både filmet og redigert ferdig. Mac´en spiller heller ikke helt på lag for tiden, men jeg har en ny bærbar som venter på meg når jeg kommer hjem, så da håper jeg ting går litt smoothere!

I skrivende stund er jeg allerede i uke 21! Men i videoen forteller jeg fra uke 16 og hvordan det var frem til da, hvordan og hvorfor jeg stoppet amming, for det var det noen som lurte på, + en update fra uke 20 – etter vi var på ultralyd! Vet vi kjønnet nå mon tro? 😉

En ting jeg glemte å si er at jeg også har begynt å kjenne bevegelse og små spark der inne! Tror det var ca rundt uke 17-18 jeg begynte å kjenne det..  Sååå anyways, her en video kun med preggo- og ammeprat, for den som er interessert i sånt no 😉 Så kommer det mer andre ting i neste video.

Hi there <3 Here’s finally a pregnancy update! It took a while, and that´s because I wanted to do it in video, so then it suddenly took a little longer before I got the time to both film and edit. My mac is also very slow at the moment, but I have a new laptop waiting for me when I get home, so then I hope things will go a little smoother!

At the time of writing, I am already in week 21! But in the video I tell from week 16 and how it was until then, how and why I stopped breastfeeding, because someone was wondering about that, + an update from week 20 – after we had an ultrasound! Do we know the gender now? 😉

One thing I forgot to say is that I have also started to feel movement and small kicks in there! Think it was  around week 17-18 I started to feel it.. Sooo anyways, here is a video only with preggo and breastfeeding talk, for those who are interested in such things;) Then there will be more other stuff in my next video.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *