VLOG: What I eat – Portugal

God søndags morgen! Her kommer endelig en ny vlog. Den ble filmet i Portugal i slutten av august, men har ikke rukket å få den ferdig før nå. Det er en «what I eat in a day»-video, altså et lite innblikk en  typisk matdag, i Portugal. Legg igjen  en liten like og en follow på youtubekanalen min da, så kommr det flere videoer, hihi 😉


Good Sunday morning! Here comes finally a new vlog. It was filmed in Portugal end of August, but I didn’t get time to finish is before now. It’s a «what I eat in a day» video, so a little insight in a typical food day, in Portugal. Leave a like and a follow on my youtube channel, and more videos will come, hihi;)

2 kommentarer

  1. Så fin og inspirerende vlog. Mer av disse!

    1. Maren Aasen

      Ååh tusen takk! <3 Kommer! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *