Douchebags and #surfwife

Hei dere <3

Dagene humper og går her, med en god blanding av jobblivet, mammalivet og gravidlivet. Skal komme med en egen update på sistnevnte veldig snart. Og forhåpentligvis også litt (!!) hyppigere posting her inne på bloggen.  …fordi JEG liker det, og fordi jeg vet at du som følger med liker det 🙂 Det skal ikke stå på ideer og inspirasjon, men tiden dere.. ahh, synes det til tider er vanskelig å finne en rytme, god flyt og rutiner i hverdagen og alt den har å by på nå, og alt jeg har lyst til å gjøre. Særlig når det jeg innimellom aller helst har mest lyst til og trenger, er å legge meg nedpå og sove, som jeg da også gjør ZZzzz. Plutselig var det tid for å hente i barnehagen også var dagen gått.

The days goes by here, with a good mix of work life, mom life, and pregnancy life (will come with a separate update on that very soon). And hopefully also a little (!!) more frequent posts here on the blog. … because I like it, and because I know that you who follow like it 🙂 I’m not lacking ideas and inspiration, but the time .. ahh, I have to say it’s challenging to find a rhythm, good flow and routines in this everyday life, all it has to offer, and everything I want to do. Especially when sometomes all I want to and need to do is to lie down and sleep… then that’s what I do also ZZzzz. 

Livet som #surfwife er ikke bare bare det heller. Luca har nesten vært mere borte og surfet enn her hjemme i høst, føler jeg i alle fall. Så livet som «alenemamma» og surfefrue (hvorfor tok ikke jeg det bloggnavnet??!) kan til tider være litt slitsomt. Men det gååår fint! Han reiste i dag til Stavanger for treningssamling med landslaget igjen, og for å delta på NM. Jeg skulle så klart gjerne vært med for å se på NM til helgen, men orker ikke tanken på å reise alene med fly med Noah og magen, så jeg holder meg hjemme.

Men jeg er veldig klar for å reise da, som dere ser, når den tid kommer… en eller annen gang.. hehe
Surf Kombucha har nemlig et samarbeid med Douchebags, som jeg lenge har digget! Det er jo selveste x-skikjører og youtuber Jon Olsson som har startet dette merket, med dritkule sekker og bagger. Så vi var rimelig stoka (som de kule sier) når de selv ønsket å bytte ut RedBull’en på kontoret med Surf Kombucha (hysj hysj, he he).

Vi fikk oss noen sekker og bagger, OG vi kjører en giveaway på Surf Kombucha sin instagram i morgen, så følg med -> HER!


Life as #surfewife is not only easy either. Luca has almost been more away surfing than at home this fall. So life as a «single mom» and surf wife, can be a little tiring at times. But it’s going ok! He traveled today to Stavanger for a training session with the national team, and to participate in the National Championships. Of course I would like to go to see the competition this weekend too, but I can’t bear the thought of traveling alone with Noah and the belly, so I stay at home.

But I’m very ready to go, as you can see, when that time comes … hehe. Surf Kombucha has a collaboration with «Douchebags», which I have been loving for a long time! It is the x-skier and youtuber Jon Olsson who started this brand with cool bags. So we were pretty stoked when they wanted to replace the RedBull in the office with Surf Kombucha (hush hush, he he). We got some bags, AND we’re running a giveaway on Surf Kombucha’s instagram tomorrow (for Norwegians), so stay tuned there!

 

Jeg har Little Bastard (trillebag) + The Hugger 30 liter (sekk). Det geniale med disse er at du kan koble de sammen, så det er en mindre ting å bære på på reise. I tillegg har jeg The Avenue sekk (den lille svarte) som jeg har byttet ut kontorvesken min med. Kjenner at det er mere praktisk og behagelig å bære på enn en tung veske, særlig nå med en voksende mage OG en Noah som stadig vil løftes og bæres.

I got the Little Bastard (roller bag) + The Hugger 30 liters (back pack). The genius of these is that you can connect them together, so it’s one less thing to carry on the go. In addition, I have The Avenue backpack (the little black one) which I have replaced my office bag with. I feels it is more practical and comfortable to carry on the back, than a heavy shoulder bag, especially now with a growing belly AND Noah who constantly want to be lifted and carried.

SO YEAH, I’M READY TO GO! ..JUST DON’T HAVE ANYWHERE TO GO #CORONA.. haha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *