What the heck is kombucha?

Ey you! Måtte bare dele denne. En liten snutt om kombucha, av en av mine og Luca sine favoritt youtubere som vi liker å se sammen; The Smith Brothers. De er surfere som lever drømmelivet på Hawaii. De vlogger om akkurat det, surfing og livet på Hawaii. I tillegg er de helsefreaks, så det er mye om mat, helse og ikke minst; bulletproof coffeeeee. Ah ja, drømmelivet. Så sjekk youtubekanalen deres om det høres interessant ut, men her er altså en om kombucha.

Just had to share this one. A little film about kombucha, by one of mine and Luca’s favorite youtubers that we like to watch together; The Smith Brothers. They are surfers who live the dream life in Hawaii. They vlog about surfing and life in Hawaii. In addition, they are health freaks, so there is a lot about food, health and not least; bulletproof coffeeeee. So check their youtube channel if that sounds interesting, but here in one about kombucha. 

2 kommentarer

  1. Det her var lærerikt. Takk for delingen 🙂

    1. Maren Aasen

      Så bra du synes 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *