Earl Grey and a light snack

Jeg har plutselig fått helt hekta på Earl Grey te, den gode gamle. Med litt mandelmelk og stevia eller honning i. Blitt gammel, si? 😉 Også yoghurtskåla, som består av kokosyoghurt, müsli, hempfrø, pekannøtter og blåbær.. en deilig liten snack, dessert eller kveldsmåltid når man får lyst på noe lett, søtt og godt.

I have suddenly become completely hooked on Earl Gray tea, the good old one. With some almond milk and stevia or honey in. Did I suddenly get old now? 😉 Also the yoghurt bowl, which consists of coconut yoghurt, muesli, hemp seeds, pecans and blueberries .. a delicious little snack, dessert or evening meal when you feel like something light, sweet and good.

I dag har det stort sett gått i møter. Etter jobb får jeg besøk av ei venninne, også kommer svigermor Lis tilbake i kveld. Men hun kommer jo fra Portugal, og må rett i 10 dager karantene på hybelen sin. Så vi får ikke sett så mye til henne riktig enda, men så skal hun være her heelt til neste år da, til etter baby er født, så det blir veldig koselig 🙂

Today I’ve mostly been in meetings. After work I get a visit from a friend, and then mother-in-law Lis is coming back. But she comes from Portugal, and has to be quarantined in her dorm for 10 days. So we do not get to see her much yet, but then she will be here until next year, until after the baby is born 🙂 

Høstlyset og fargene <3 Autumn colors and light 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *