Portugal vlog – tree shopping, my scin care, and pregnancy yoga

Helloooo 🙂

Ny vlog, siste fra Portugal for denne gang. Det ble med denne ene turen i år. Nå venter vi bare på baby, så det blir nok ikke noe mer reising på meg før tidligst til våren. Vi skulle gjerne feiret jul der i år også, men det blir for nærme min termindato, og vi kan ikke risikere å bli sittende i karantene når jeg må føde, ehe :p Så det blir norsk jul med vinter, snø og det hele i år. Det er fint det og.

New vlog, the last one from Portugal for now. We only got this one trip together this year. Now we’r just waiting for the baby, so there will be no more travel for me until spring the earliest. We would like to celebrate Christmas there this year too, but it will be too close to my due date, and we can not risk being quarantined when I have to give birth, ehe :p So it will be Norwegian Christmas with winter, snow and everything this year . That’s fine too.


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *