Workouts week 44

Jeeeg har meldt meg inn på treningssenter igjen, (for to uker siden), weewhoo so excited! ..og i det jeg skrev dette hørte jeg nyheten om at alle treningssentre i Oslo stenges. Ups.

Det er vel fordelen med å bo på en liten plass, med lite/ingen smitte. Men vi får se hvor lenge det varer da.. Enn så lenge er det åpent. Men OM det sprites ja? Sprayflaskene og håndrpiten går varm for å si det mildt. Har aldri vasket så mye apparater og utstyr før jeg i alle fall.

Jeg sa opp medlemskapet mitt i vår, fordi jeg liker best å trene ute og være mer «fri» på sommeren, og så at jeg ikke kom meg nok til senteret. Og det var jo for så vidt god timing, for så kom jo coronaen, OG jeg ble gravid, kvalm og trøtt.. så det ble noen måneder med lite trening der altså. Men nå dere, i tredje trimester, føler jeg meg better than ever (så langt i svangerskapet altså), og begynte å bli rimelig lei av hjemmetrening på stua. Jeg klarte ikke motivere meg nok til å få til en god flyt med treningen her hjemme lengre, så da gjorde jeg som jeg gjorde siste del av sist svangerskap; melde meg inn på gymmet igjen, bare 2-3 måneder før termin.

Jeg vet og kjenner hvor godt trening gjør for meg, både fysisk og mentalt, gravid eller ei, så da er det bare å finne løsninger som gjør at jeg blir motivert til å gjennomføre. Og da ble det treningssenter, igjen. Så blir det så klart en pause når bebis kommer ut, men før det skal jeg trene så mye jeg.. orker og føler for. Jeg har hatt en kjempegod start i alle fall, flere gode økter, og kjenner kjapt fremgang, det elsker jeg.

Tenkte at jeg kunne dele treningsuka mi, kanskje hver uke, kanskje innimellom, vi får se. Hva vil dere? Er det interessant, eller ikke? Dette er jo økter som passer både for gravide og ikke-gravide!I have signed up with the gym again, (two weeks ago), weewhoo so excited! ..and as I wrote this I heard the news that all gyms in Oslo are closing due to corona. Oops. That is probably the advantage of living in a small place, with little / no cases. But we’ll see how long it will last.. So far it’s open. But the spray bottles with alcohol is going warm for sure!

I resigned my membership this spring, because I like to train outside and be more «free» in the summer, and saw that I did not get enough time to go the gym. And it was good timing, because then came the corona, AND I got pregnant, nauseous and tired .. so it was a few months with little training. But now, in the third trimester, I feel better than ever (so far in the pregnancy), and began to get reasonably tired of home training in the our living room. I could not motivate myself enough to get a good flow with the training here at home anymore, so then I did as I did the last part of the last pregnancy; sign up for the gym again, just 2-3 months before due date. I know how good I feel when training, both physically and mentally, pregnant or not, so then it was just to find solutions that made me motivated to go on. Anf the fitness center was the solution, again. Of course there will be a break when the baby comes out, but before that I will train as much as I can. I have had a very good start so far, with several good sessions, and feel rapid progress, witch I love! Thought I could share my training week, maybe every week, maybe occasionally, we’ll see. What do you think? Is it interesting or not? These are sessions that are great for both pregnant and non-pregnant women!

Jeg gjør jo vanligvis flere supersett, (to og to øvelser sammen / rett etter hverandre) men for å unngå så mye flytting rundt i rommet, og da mere spriting, holder jeg meg til en plass og en øvelse til jeg er ferdig med den, før jeg går videre til neste. Jeg varierer fra uke til uke hvor mange reps og sett jeg tar, og denne uka var det 15 reps x 2-3 sett som gjaldt.

I usually do several super sets, (two and two exercises together / right after each other) but to avoid so much moving around in the room, I stick to one place and one exercise until I’m finish with it, before I move on to the next. I vary from week to week how many reps and sets I do, and this week it was 15 reps x 2-3 sets.

WORKOUTS WEEK 44


MONDAY – YOGA

60 min vinyasa yoga class

WEDNESDAY – STRENGHT TRAINING
A  Beinpress / leg press 15 reps x 3
B1 Pull-ups 15 reps x 3
B2 Dips 15 reps x 3
C Kick-back 15 reps x 3
D Sittende roing / seated row 15 reps x 3
E Sumo markløft / deadlift  15 reps x 2
F Kettlebellswing 15 reps x 3
G Hip-thrust med strikk / with rubber band 15 reps x 3

SATURDAY – STRENGHT TRAINING
A Kick-back 15 reps x 3
B1 Chins 15 reps x 2
B2 Dips 15 reps x 2
C Back extensions 15 reps x 3
D Sittende roing / seated row 15 reps x 3
E Strake markløft / stiff-legged deadlift 15 reps x 3
F Pull-thrugh 15 reps x 3


Og med det sier jeg GOD HELG! Så blogges vi igjen neste uke <3 / Have a great weekend 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *