Monday motivation?


Hey babes! Altså.. i dag trenger jeg DIN hjelp, til å samle sammen litt motivasjon og inspirasjon, til å gjøre resten av november liiitt mer gøy, koselig og inspirerende. For denne mandagen var litt tung kjente jeg. Kanskje fordi jeg er ekstra trøtt i dag (min egen feil, la meg ikke tidlig nok..). Men aller mest på grunn av årstiden, været og ikke minst, covid-19 og mini lock-down. Ikke at det egentlig er «lock-down» her vi bor, men likevel, det er jo fortsatt INGENTING som skjer!!  Ingen julebord, fester, konserter, sammenkomster, julemarkeder, reiser… ingenting! Man går i samme tralten med jobb og hverdag, uten noe ekstra å se frem til, og veldig begrenset hva man har lov til å gjøre, og hvem man kan henge med. Det er jo til å bli sprø av!

Så ja, det var den følelsen jeg våknet med i dag.. eller, i det siste. Og regner med jeg ikke er alene. En ting som er positivt da, det er den perfekte tiden å være gravid på. Man går ikke glipp av NOE. Hehe.Hey babes! So today I need YOUR help, to gather some motivation and inspiration, to make the rest of November a biit more fun, cozy and inspiring. Cause this Monday was a little heavy. Maybe because I’m extra tired today (my own fault, I didn’t go to bed early enough ..). But most of all because of the season, the weather and not least, covid-19 and a new mini lock-down. Not that there is really a «lock-down» here we live, but still, there is still NOTHING happening !! No  parties, concerts, gatherings, Christmas markets, travels … nothing! You go in the same troll with work and everyday life, without anything extra to look forward to, and very limited what you are allowed to do, and who you can hang out with. I’m going crazy! So yes, that was the feeling I woke up with today … or, lately. And reckon I’m not alone. One thing that is positive then, it is the perfect time to be pregnant. You do not miss out on ANYTHING. Hehe.

Jeg måtte kjøpe meg månedens utgave av ELLE og lage meg en frisk og grønn smoothie i dag tidlig, bare for å prøve å finne noe som helst inspirasjon til denne dagen, og tiden fremover. Jeg gleder meg til desember, den er liksom alltid fin uansett, med julemusikk, filmer, bakst, pynting og det hele. Men hjelp meg da, hvordan kommer vi oss gjennom november med litt kos? Hva skal du gjøre? Hva gleder du deg til? Kommer det nok fine tips så kan jeg samle sammen alle til ett innlegg.

Og den grønne smoothien består forresten av kokosmelk, vann, frosne skogsbær, også dundret jeg oppi med masse spirulina, lime og ingefær for et ekstra fresht kick.I had to buy myself this month’s edition of ELLE and make myself a fresh and green smoothie this morning, just to try to find any inspiration for this day, and the time ahead. I’m looking forward to December, it’s kind of always nice no matter what, with Christmas music, movies, baking, decorating and all. But help me, how do we get through November with a little with a little more excitement? What are you going to do? What are you looking forward to? If there are enough good tips, I can gather them all into one post.


And the green smoothie consists of coconut milk, water, frozen berries, and lots of spirulina, lime and ginger for an extra fresh kick.

I dag gleder jeg meg bare til yogatimen i kveld, bortsett fra at jeg kommer til å sovne i meditasjonsdelen på slutten ZZzzzzz.

Today I am just looking forward to the yoga class tonight, except that I will fall asleep in the meditation part at the end ZZzzzzz.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *