Cold water infusers

God mandag babes! I dag vil jeg tipse om denne teen, eller cold water infuser som den heter, fra Clipper. Jeg kjøpte den på Rema1000, i to forskjellige smaker, den ene med solbær og solhatt, og den andre med sitron, ingefær og gurkemeie. Man tar bare en tepose i kaldt vann, f.eks. i vannflaska di, og vips har du fresh smak og farge på vannet. Det gjør det litt mer fristenede å drikke vann, særlig nå på vinteren da kaldt vann kanskje ikke alltid frister så. En kan jo så klart bruke vanlig te også, men synes disse var så freshe og gode, også er de koffeinfri, så kan drikkes hele dagen 🙂

God Monday babes! Today I want to tips you about this tee, or cold water infusers as it is called, from Clipper. I bought it at Rema1000, in two different flavors, one with black currant and enchinscea, and the other with lemon, ginger and turmeric. You just add one tea bag in cold water, f.ex. in your water bottle, and voila you have fresh taste and color of the water. This makes it a little more tempting to drink water, especially now in the winter when cold water may not always be so tempting. You can of course use other tea bags as well, but think these were so fresh and good, and they are also decaffeinated, so can be drink all day 🙂

Jeg kjenner at denne mandagen er litt tung, jeg er litt ekstra trøtt i dag, så velger å stå over yogatimen i kveld, og heller kose med sammen med Noah. Luca er i Portugal, men heldigvis er svigermor her, så da får jeg hjelp med Noah og det som ellers trengs ved behov. Håper på litt mere energi i morgen (må legge meg tidlig i kveld!!!), for da vil jeg komme meg på trening igjen! Håper du har en finfin mandag <3

I feel that this Monday is a bit hard, I’m a little extra tired today, so choose to not go to yoga class tonight, and rather stay home and enjoy some time with Noah. Luca is in Portugal, but luckily my mother-in-law is here, so then I get help with Noah and what else is needed help with, when needed. Hoping for a little more energy tomorrow (must go to bed early tonight !!!), because then I will get to working out again tomorrow! Hope you are having a nice Monday <3

2 kommentarer

  1. Eva Jeanette

    Hei , har du peiling på om det karbs i disse? Tenkte om de kunne brukes under ?

  2. Eva Jeanette

    Brukes under faste..? ( hele setningen kom ikke med)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *