Avocado kimchi toast

I helgen lagde jeg kimchi. Det er så lenge siden jeg har lagd det, og det var så mange forskjellige oppskrifter på nett, så ble helt forvirret av hvilken jeg skulle bruke. Men jeg satset på en som så god ut, og justerte litt. I går ble den ferdig fermentert, og den ble SÅ god! Skikkelig spicy. Ristet brød med smør, avokado og kimchi.. naaaam! Anbefales. Jeg skal dele oppskriften med dere veldig snart! Te-settet fikk jeg forresten i gave (så #reklame på de), de er fra Granit, og jeg elsker hvor enkel og classy de er. Får skikkelig hotellfølelse av de.

This weekend I made kimchi. It’s been so long since I made it, and there were so many different recipes online, so was completely confused by which one to use. But I chose on one that looked good, and adjusted a bit. Yesterday it was done fermenting, and it turned out SO good! Really spicy. Toast with butter, avocado and kimchi .. mmm! Recommended. I will share the recipe with you very soon. The tea set I got gifted (so #advertisement), they are from Granit, and I love how simple and classy they are. I get a hotel feeling from them.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *