Bullet matcha

Hei på deg <3

Jeg sitter her med matchakoppen min da, og ruuuuger. 7 dager igjen til termin! The countdown has started for real. Siste preggo-update er på vei, lover.

Nå ville jeg bare dele denne bulletproofe matchaen. Noen ganger føler jeg heller for en matcha enn en kaffe. Noen ganger kun matchapulver og vann, da bruker jeg bare en matcha-visp når jeg lager det. Andre ganger med masse deilig fett i, som denne, da kaller jeg den bullet matcha, sånn som «bulletproof kaffe». Når jeg sier at jeg spiser mye fett, og at det gir både glød til huden, stabilt blodsukker og mindre søstsug, er det alltid noen som lurer på hvordan de kan få i seg mere fett! Vel, dette er en enkel måte å gjøre det på 😉

  • Og om du enda ikke helt har skjønt hva matcha er, kan du jo sjekke ut dette innlegget.

BULLET MATCHA

1 stor kopp varm mandelmelk (eller annen melk. Varm i en kjele eller i micro)
1 ts matchapulver
1 ts eller mer ghee/smør
1 ts eller mer MCT-olje eller MCT-pulver
1 ss eller mer kollagen

Evt. noe søtning; honning, stevia eller lignenede.

Blend alt i en blender. And voila, en kreeemete og deilig bullet matcha!

I dag har jeg vært på kontoret og planlagt Surf Kombucha-året med gjengen. Jeg har jo nevn på instagram at vi planlegger å flytte til Portugal ila. året. Så da er vi også nødt til å kjøre i gang litt opplæring av de som skal ta over den daglige drifta her hjemme. Så da kreves det litt planlegging. Det kommer jo tross alt en baby oppi alt dette også! Og ang. Portugal, så skal jeg oppdatere mer etter hvert.. foreløpig er det litt vanskelig å planlegge for mye, med covid… Akkurat nå er det ny lockdown i Portugal igjen. Sååå vi må bare ta dag av gangen.

Ha en nyydelig helg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *