Termin – ventetid

Da var dagen her, den dagen man har nedtelling til helt fra det sekundet man finner ut at man er gravid; termindagen! 22.januar. Svangerskap 100% fullført. Null dager igjen! Ahh det er deilig det. Selv om baby fortsatt befinner seg inni magen da… ser ut som det kan bli noen dager på overtid denne gangen, men det går fint.

Jeg har brukt de siste dagene og ukene på å rydde, kaste, flytte ut og organisere ting i leiligheten. Fordi vi har veldig liten leilighet. Så at det faktisk skal ett menneske til inn her, det er litt koko. Men han er jo liten og tar lite plass, de første månedene, så vi skal nok klare oss til vi flytter til Portugal. Men derfor måtte det til mye ordnings før jeg endelig føler at jeg kan puste litt igjen i den lille plassen vi har.

En ting var alle lekene til Noah som fløt rundt på stua vår. Jeg gikk til innkjøp av disse fine kurvene fra Ikea, så nå går det faktisk an å rydde de bort så det ser litt koselig ut her også innimellom. Jeg kjøpte flere så jeg har til å oppbevare andre ting i; treningsutstyr i gangen og håndklær på badet.

Vaskerommet vårt er også lite, og brukes til både klesvask, kleskap til meg, Noah (og snart baby) og ytterklær, ooog stellebord. Så her blir det fort kaos. Men det er heldigvis mye hylleplass, så jeg har gått til innkjøp av eeenda flere bokser, og merket de godt. Synnøve Skarbø hadde likt dette 😉

«Baby» har faktisk fått navn!!! Tror vi. Vi er ganske enige og sikre nå. Men venter til han kommer ut før vi er heeelt sikker så klart.

Babysenga står klar. Selv om han kommer til å ligge mest i senga sammen med oss, så går det an å ta av kanten på denne og sette den helt inntil vår seng så vi får litt bedre plass.

Også se de koselige bildene som svigermor malte av Noah. Meg med Noah i magen på stranden i Portugal, han i armene våre, og til han tar sine første skritt <3

En liten sniktitt på noe av det som er med i fødebaggen. Jeg er så heldig å ha så mange flinke strikkere rundt meg. Både svigermor, tante og ei venninne skjemmer oss bort med nydelig strikk.

Babypledd, klær, bok fra venninne Selma, og en ny cardigan som jeg har kjøpt til meg selv til magen er borte.

Og oljene jeg skal ha med på sykehuset. Selv om jeg tviler på at jeg kommer til å rekke/tenke på å bruke de denne gangen heller…

Lavendel og frenkencense for å holde roen, peppermint for å åpne luftveiene, og Balance fordi jeg elsker den.

Også står moseskurven klar. Den jeg og brødrene mine også brukte <3

Så nå er vi klare. Det er bare å komme ut! The waiting game is ON!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *