Daily Calm

God søndags morgen <3

Vi har stille og rolig morgen, HELT stille. Bare Luca og jeg. Noah har overnattet hos mamma og pappa i natt. OMG for en luksus. Dette er første, og siste, natta på leeenge at det bare har vært oss to. At vi ikke har blitt vekt i løpet av natta, har kunnet sove så lenge vi ville, og ikke minst å kunne stå opp å bare nyte en kopp katte/matcha i puuure stilllhet. WOW, så deilig. Også er det bare å stålsette seg på en ny runde med nattamming, mange oppvåkninger på natta og null alenetid på mange måneder :p Men så er det jo så verdt det da.

Jeg har aldri slitt med søvn, jeg har alltid sovnet ganske kjapt, sovet gjennom hele natta, og kunnet sove lenge. Jeg er også god på å powenappe på dagen om nødvendig. Men noen ganger er det så klart ekstra vanskelig å skru av hodet og sovne inn. Kanskje tenker man på noe som har skjedd på jobb, en diskusjon eller noe spennende som skal skje neste dag… da kan det jo være vanskelig å stoppe tankekverna. Det kjenner jeg meg igjen i, særlig nå som det nærmer seg fødsel, og jeg har en liten en som sparker inni magen. Så da har jeg et supertriks som jeg har brukt i flere år som jeg vil dele..

..nemlig appen CALM. 

Denne har jeg brukt i flere år, før til meditasjon på morgenen eller midt på dagen, men nå etter Noah-tid, brukes den mest på kvelden når jeg skal legge meg hvis jeg har vanskelig for å roe ned kroppen og tankene. Da setter jeg på den filen som kalles «Daily Calm», som er en ny 10-minutters meditasjon hver dag, med fokus på pust, beroligende bakgrunnslyd og til slutt dagens «visdomsord», eller visdomssnakk…

Det er ikke alltid jeg sovner med en gang, men jeg blir ALLTID mye roligere, og det tar ikke lang tid før jeg sovner. Trenger jeg mer, er det flere meditasjonsfiler eller «nattafortellinger» å velge mellom.

Man må betale for appen om man skal ha tilgang til alt, men jeg er så avhengig av den at det er verdt.

Nå skal vi nyte en deilig frokost med nystekte superpannekaker (oppskrift HER), før vi kjører å henter Noah etter hvert. Ut å ake i nysnøen skal vi også, for her er det fortsatt helt hvitt ute. Nyyyyt søndagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *