Juicy morgen

Jada, sitter her enda. Prøver å få dagene på overtid til å gå. 9 måneder gikk fort, men disse siste dagene.. jiiiiz, de føles som 9 måneder til.

Lagde meg en kick-ass juice i dag; selleri (bruker en halv bunt hvis jeg lager bare til meg selv), fersk ingefær og gurkemeie, et eple for å få litt sødme, og skviste i en halv sitron.

Også prøver jeg å lære meg å føre mitt eget regnskap (på enkeltpersonsforetaket mitt altså, ikke Surf Kombucha AS). Så da sitter jeg å ser en 2,5 t youtube-video om hvordan det funker. Alt man kan lære på youtube!


Ute og lufter balaclavan min 😉

Orker ikke å gå tur eller bevege meg noe særlig nå, da får jeg mye kynnere, «murringer» og vondt i bekkenet. Så holder meg stort sett i ro på sofan. Skulle gjerne gått en lengre tur, eller trent litt lett. Men det får vel være innafor å droppe det når man er fem dager på overtid?? Prøver uansett å nyte korte stunder ute i det fine lyset, med de to fine gutta jeg allerede har <3

Vi satser på at han kommer med fullmånen, i morgen! Hvis ikke, så har jeg time for sjekk på sykehuset på fredag. Da kan jeg bli i gangsatt, eller de venter til over helga. Jeg håper det starter av seg selv, men om de mener jeg er klar for å settes i gang allerede fredag, så er det også greit.


Er det noen som har prøvd både naturlig start av fødsel, OG å bli i gangsatt? Hvordan opplevde dere det, var det noe forskjell? Vondere/verre å bli i gangsatt?

6 kommentarer

 1. Tutta Nygård

  Antagelig ikke dette du mener med naturlig start men kjerringrådet kanel kan være verdt et forsøk:) Jeg spiste et eple delt i båter med en spiseskje kanel på, litt utpå kvelden tre dager før termin. Om det var tilfeldig vites jo ikke men riene startet grytidlig neste morgen. Lykke til!

  1. Maren Aasen

   Kanel har jeg hørt tips om før. Verdt et forsøk ;p Takk!

 2. Ble igangsatt med nr en for to år siden. Tok tre dager. Begynte med ballong og så tabletter. Jeg og babyen var friske så det var ingen hast. Vannet gikk på dag tre og da tok det seks timer til han var født. Fødselen ble avslutta med vakuum og tang. Det var mye overvåking og livmora ble veldig sliten på slutten og ga dårlige rier. Det ble fødsel 12 dager over termin og det ble et stort barn (4,5 kg)!

  For fire uker siden fødte jeg barn nr to, 5 dager over termin, og fødselen starta naturlig. Det var mye mindre overvåking og «styr» under fødselen. Mye greiere for mor og barn!

  Jeg tror igangsettelse avhenger av hvor klar kroppen er for fødsel?

  1. Maren Aasen

   Ja det kan nok stemne. Har fått høre mange forskjellige historier nå, både at det var verre, og bedre.. alle fødsler er og oppleves jobforskjellig uansett, så er vel bare å vente å se hva som skjer ?

 3. Er det noe type mat man kan spise for å tette blod-hjerne-barrieren?

  1. Maren Aasen

   Lekk tarm du tenker på? Njaa ingefær og gurkemeie skal være positivt mot betennelser, men om det reparerer tarm er jeg usikker på..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *