OM MEG

HVEM ER JEG?

Jeg vokste opp på en gård i Trøndelag, der matglede var en sentral del av oppveksten. Det har ført til min interesse og utdanning som ernæringsterapeut, med en bachelor i ernæringsfysiologi.

Jeg har også vært aktiv så lenge jeg kan huske, først med allidrett, dans og volleyball, og nå med variert trening som styrke, løping, crossfit, yoga, snowboard og surfing.

Jeg jobber også som modell (for Team Models og Trend Models) og er gründer av helsedrikken Surf Kombucha som jeg driver sammen med min kjæreste Luca Guichard. Luca er surfer, og vokst opp i Portugal.

Helt siden jeg fikk mitt første engangskamera har jeg hatt en stor interesse for foto og film, i tillegg til å alltid vært glad i å skrive. Da jeg startet å blogge i 2015, kjente jeg kjapt at det var noe jeg trivdes godt med. På den måten får jeg både være kreativ hver eneste dag, og samtidig dele av mine ernæringskunnskaper.

HVA SKJER I MINE KANALER? 

Blogg: på bloggen deler jeg tips og råd innen ernæring, trening og helse, i tillegg til sunne og fristende oppskrifter, pluss litt random hverdagslige greier.

Facebook: på facebook deler jeg alle innleggene fra bloggen, så her er den beste måten å få med seg når det postes noe nytt. I tillegg deler jeg litt andre artikler og ting som jeg synes er interessant, videoer, bilder og innimellom live-sendinger.

Instagram (maren_aasen): her deler jeg bilder av fristende mat, treningsinspo, reise, modellbilder og hverdag.

Instastory og snapchat (mareneaa): her deler jeg alt og ingenting fra hverdagen min. Blant annet spontane ernæringstips, viser hva jeg lager og spiser, hva jeg trener, tester nye produkter, hvilke tilskudd jeg tar, også bare helt random hverdagslige ting.

YouTube: her kommer det ny video hver søndag, relatert til ernæring, trening, og litt reise 😉 Trykk gjerne abonner (gratis) så får du med deg når det kommer ny video. Ellers postes den også både på blogg og facebook.

Følg meg der du vil, og ikke nøl med å skrive kommentar, spørsmål, ønsker, melding eller snapp! Det blir jeg kjempeglad for! Jeg blogger for dere, ikke for meg selv <3

Ernæringsterapi: Jeg tar dessverre ikke på meg flere nye klienter nå, men sjekk flere flinke terapeuter her: http://www.medisinfagskolen.no/behandlere/ Send meg gjerne en mail om du likevel lurer på noe 🙂 post@marenaasen.no